Головна  →  Новини  →  22 липня 2015

Жоден позашкільний навчальний заклад столиці не буде закрито – Ганна Старостенко

Жоден позашкільний навчальний заклад столиці не буде закрито – Ганна Старостенко

Київська міська влада гарантує, що всі комунальні позашкільні заклади працюватимуть у звичному режимі й лише за цільовим призначенням. Жоден із них не буде закрито. На цьому наголосила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, коментуючи чутки у ЗМІ щодо закриття та перепрофілювання Центру позашкільного навчального закладу «Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник» у Святошинському районі.

«Офіційна позиція Київського міського голови Віталія Кличка та його команди – всі комунальні позашкільні заклади мають працювати лише за цільовим призначенням. Ми гарантуємо, що «Десантник» буде збережено, й працюватиме він винятково як центр дитячої творчості, що спеціалізується на військово-патріотичному вихованні дітей», – запевнила заступник голови КМДА.

Ганна Старостенко також зауважила, що незважаючи на кризу, столична влада дбає про всі позашкільні заклади міста, яких нині нараховується 41: «Ми будемо стежити за тим, щоб ці заклади надавали якісні освітні послуги, готували справжніх патріотів і зберігали найкращі традиції виховання».

Перейти до спискуВерсiя для друку