Головна  →  Новини  →  9 липня 2015

Звіт Віталія Кличка про рік діяльності на посаді мера

Звіт Віталія Кличка про рік діяльності на посаді мера

Ми маємо успішно втілити всі починання і зміни, які впроваджуємо в столиці. І ми це зробимо, якщо будемо спільно, єдиною командою працювати заради розвитку нашого міста. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, відповідаючи на запитання журналістів під час звіту за рік діяльності на посаді.

«Іноді ввечері приходиш, сил вже немає, але наступного ранку прокидаєшся і згадуєш слова Вакарчука: «Я не здамся без бою». Ні в якому разі! Ми зробили багато, але ми повинні реалізувати ті починання, які ми впроваджуємо, ті великі зміни, фундамент для яких заклали. Щоб кожен киянин побачив і відчув зміни в нашому місті», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що у столиці накопичилося багато проблем у всіх сферах, які не вирішувались роками і потребують розв’язання. І підкреслив, що тільки разом, командою можливо вирішити всі питання і змінити місто. «Відверто хочу сказати – непросто, багато вузлів потрібно розв’язати, які були зав’язані багато років тому. Одна людина не може вирішити ці проблеми, тільки командою. Я вдячний своїм заступникам, депутатам Київради, які працюють задля реалізації очікувань киян. Я впевнений, ми успішно втілимо ті плани і завдання, які перед нами стоять. І це можливо зробити ефективно і швидко, коли нашою командою буде весь Київ», – сказав Віталій Кличко.

Освіта:

 

Перейти до спискуВерсiя для друку