Головна  →  Новини  →  1 липня 2015

Літню зміну «Канікули онлайн» Київського палацу дітей та юнацтва завершено!

Літню зміну «Канікули онлайн» Київського палацу дітей та юнацтва завершено!

У Київському палаці дітей та юнацтва пролунали заключні акорди чергової розважальної зміни для дітей столиці. Три тижні у Палаці відпочивало і навчалося майже 150 дітей віком від 6 до 12 років з різних куточків Києва. Для них кожна хвилина була заповнена важливими і корисними справами! 

   Розважально-оздоровча програма розпочалася міні-квестом «Наш Палац», під час якого діти відвідали кабінети, лабораторії, майстерні, в яких проводитимуться гуртки: м’яка іграшка, світ вишивки, олівець-малювець, паперова пластика, шахи і го, таємниці живої природи, школа лікаря Ай-болить, дитяче програмування; цілющі сили природи, веселі танці, веселі нотки, мікросвіт, юні конструктори, сонячний цирк тощо.
Різноплановий, емоційно забарвлений і оздоровчо-активний режим роботи надав можливість брати участь в Ярмарку розваг «Веселе диво коло», фотосесіях «Міс Чарівність» та «Містер Галантність», творчих конкурсах («Юна красуня», «Супер-джентльмен», «Скринька казок», малюнків на асфальті «Дружба нас єднає», флешмобів і пісень «Ура! Канікули»), музичному калейдоскопі «До-мі-соль-ки», інтерактивних програмах «Валіза в дорогу» та «Козацькі розваги».
   Найкращі педагоги Палацу організували пізнавально-ігрові програми «Незвичайна екскурсія», «Заповітний луг», «Чарівний світ Disney», провели конкурс юних конструкторів «У місті Фантазерську», станційну гру «Знавці природи», інтелектуально-розважальне шоу «Що? Де? Коли?», літературну вікторин «В деякому царстві…».
   Фізкультура кожного дня була на першому місці серед цікавих заходів. Це і Туристична естафета, «Веселі старти», турнір рухливих ігор, ранковий флешмоб (зарядка). 
   Під час зміни діти знайомилися з невідомим для багатьох з них Києвом: музеєм театрального, музичного та кіномистецтва України (інтерактивна екскурсія «Там, де живе музика», «Український вертеп»), Водно-інформаційним центром, Дитячим містом професій ТРЦ «АРТ-МОЛ»; Пейзажною алеєю, Київською кондитерською фабрикою «ROSHEN». 
Всі заходи були пронизані любов’ю до свого міста – Києва, до своєї країни. Діти активно долучилися до патріотичної акції: «З вірою в мир»!

   Наприкінці кожної зміни учасники чекають на сюрприз. Цього року ним став ярмарок, на якому за зароблені під час заходів кошти (лайки) кожна дитина змогла купити собі річ на згадку про це літо у Палаці.
   Традиційно зміна завершилася гала-концертом, підготовленим дітьми для батьків. 
Позитивні відгуки батьків надихають педагогів Палацу на продовження роботи Дитячого центру відпочину «Канікули онлайн»! Дякуємо батькам за високу оцінку нашої роботи!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку