Головна  →  Новини  →  28 червня 2015

Віталій Кличко привітав киян з Днем молоді та вручив відзнаки громадським активістам і волонтерам

Віталій Кличко привітав киян з Днем молоді та вручив відзнаки громадським активістам і волонтерам

Мер столиці Віталій Кличко привітав киян з Днем молоді та відзначив подяками Київського міського голови громадських активістів під час акції «Молодіжна столиця», яка відбувається на Хрещатику до Дня молоді. Кличко вручив подяки волонтерам та громадським активістам, які, зокрема, працюють з вимушеними переселенцями, допомагають воїнам АТО та їх сім’ям.

«Молодь – рушійна сила будь-яких змін. Мене часто питають, до якого віку людину можна відносити до молоді? Я завжди відповідаю – немає обмежень, адже важливо відчувати себе молодим серцем, діяти та втілювати свої мрії. Навіть якщо мрії здаватимуться фантастичними, потрібно робити все, що від тебе залежить, щоб вони ставали реальністю», – звернувся Кличко до молоді.

Міський голова вручив відзнаки громадським активістам та волонтерам, а також переможцям конкурсів брейк-дансу та графіті.

«Я вітаю всіх вас з Днем молоді, і бажаю вам мріяти, прагнути і втілювати в життя все, чого ви бажаєте. Тільки від вас залежить майбутнє, і впевнений, що нашу країну по-справжньому європейською, демократичною і сучасною зробить нове молоде покоління», – зазначив Віталій Кличко.

У рамках акції до Дня молоді «Молодіжна столиця», яка відбувається на Хрещатику, для відвідувачів святкового заходу працюють майданчики з екстремальних видів спорту, спортивне містечко від Центру фізичного здоров’я, проходить фестиваль графіті «Єдина країна» та патріотичний конкурс «Студміс Києва-2015».

Перейти до спискуВерсiя для друку