Головна  →  Новини  →  29 червня 2015

Віталій Кличко привітав киян і всіх українців з Днем Конституції

Віталій Кличко привітав киян і всіх українців з Днем Конституції

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника Пилипу Орлику і привітав киян і всіх українців з Днем Конституції.

Він зазначив, що Конституція – це документ, який визначив права кожної людини, її гідність і свободу вирішальними в розвитку української держави.

«Я вірю, що ті права і свободи, які Конституція гарантує кожному з нас, незалежно від політичних чи релігійних переконань, соціального статусу або національності, стануть беззаперечним правилом в Україні», – зазначив Віталій Кличко.


Мер Києва зауважив, що боротьба за справжні європейські цінності ніколи не буває простою.

«Українці об’єдналися, і під час Революції Гідності змогли перемогти та показати, що готові до справжніх змін. Змін, які принесуть Україні процвітання. Конституція – це один із символів демократії, навколо якого об’єднуються українці, особливо у ці складні часи. Впевнений, ми обов’язково переможемо не лише зовнішнього ворога, а й подолаємо усі внутрішні перепони», – підкреслив Київський міський голова.

«Бажаю нашій країні миру, процвітання, добробуту та подальшого розвитку як демократичної правової держави!» – зазначив Віталій Кличко.

Гетьман Пилип Орлик був автором першої української Конституції, упорядковної більше 300 років тому. Церемонія покладання квітів до пам’ятника Пилипу Орлику відбулася за участю Президента України Петра Порошенка, представників Уряду і Верховної Ради.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку