Головна  →  Новини  →  26 червня 2015

Закриття зміни у пришкільних таборах Солом'янського району

Закриття зміни у пришкільних таборах Солом'янського району

На період  відпочинку в таборах Солом'янського району  для дітей відбулися екскурсії: “Мій район – Солом’янський”, у парк ім. М. Островського, до Солом’янського меморіалу,  Ботанічний сад ім. О. Фоміна, до  Музею  досягнень братів  Кличків районної пожежної частини по вул. Урицького, переглянули  лялькові вистави та багато заходів.          Пізнавальними і цікавими були бесіди  з правил дорожнього руху, протипожежної безпеки, про поводження з вибуховими предметами, про правильне харчування, про лікарські  та  отруйні рослини, про правила ґречності.

 З великим задоволенням діти брали участь у інтелектуальних  іграх “Поле  чудес ”, “Що ?, Де?, Коли?”, “ Розумники   і розумниці ”, розважальних конкурсах: “ Два капітани ”, “ Карооке   у таборі ”,  “А я просто українка, україночка ”, “ Козацькі забави ”, “ Відгадай мелодію ”, у конкурсі талантів “Червневі зорі”, святі “ Червневі усмішки”, вікторині  “Україно моя неозора!”, “Я – пішохід”.

Спортивно-туристські змагання “Хто силу і завзяття має, всі перешкоди подолає”, квест « Швидкі  лапки» , «Динозаврячий квест» залишили у дітей неабиякі спогади .

Відбулися  зустрічі   з письменницею Марією  Морозенко ,ветеранами , з  представниками музею «Чорнобиль», науковим  співробітником Київського  зоопарку     

Робота харчоблоків відповідала санітарно-гігієнічним вимогам. Меню різноманітне: щоденно у наявності фрукти, овочі, вітамінізовані напої.

 

         . 

Перейти до спискуВерсiя для друку