Головна  →  Новини районів  →  26 червня 2015

На Оболоні інспектори столичної ДАІ відвідали дитячий табір

На Оболоні інспектори столичної ДАІ відвідали дитячий табір

            На період літніх канікул в столиці працює 74 дитячих пришкільних таборів, які відвідують більше п’яти тисяч дітей. Інспектори ДАІ наразі відвідують ці заклади і проводять з дітьми заняття з безпеки дорожнього руху.

            Днями, урок з дорожньої грамоти відбувся у таборі відпочинку «Соняшник», що розташований на базі навчального закладу №8. Цього разу інспектори ДАІ Оболонського району та працівники кримінальної міліції завітали до дитячого закладу разом з телеканалом «ICTV». Представники засобів масової інформації  підтримали профілактичну акцію, яка направлена на попередження дитячого - дорожньо-транспортного травматизму.

            Тематичний урок з безпеки дорожнього руху відбувся у актовій залі. Спочатку діти уважно слухали інспектора ДАІ Катерину Вороніну, яка розповідала  про  основні правила для пішоходів, пасажирів та велосипедистів, після чого   переглянули тематичний повчальний фільм «Правила дорожнього руху - правила життя».

            Ще один приємний сюрприз очікував малечу. На вулиці, у дворі школи, діти мали змогу сфотографуватися назгадку у патрульному міліцейському автомобілі та побувати у ролі інспектора ДАІ.

            «Обізнаність дітей дорожній грамоті допоможе уникнути лиха на дорозі і дітлахи зможуть безпечно проводитися на вулиці,- переконана Катерина Вороніна. Однак, розповідати про ази дорожньої грамоти повинні і батьки, зокрема своїм власним прикладам показувати маленьким учасникам дорожнього руху, як слід поводитися на проїзній частині».

Перейти до спискуВерсiя для друку