Головна  →  Новини  →  25 червня 2015

Закриття зміни у пришкільних таборах Дніпровського району

Закриття зміни у пришкільних таборах Дніпровського району

Під такою патріотичною назвою у Дніпровському районі відбулось урочисте закриття літньої зміни у таборах відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів району, в рамках якого пройшов конкурс "Дніпровська паняночка 2015".

Усі пришкільні табори району були відзначені грамотами управління освіти за творчий підхід в організації змістовного дозвілля, активного віпочинку та оздоровлення дітей, підвищення їх рівня знань з іноземних мов влітку 2015 року.

У конкурсі "Дніпровська паняночка 2015" взяло участь 19 маленьких красунь з таборів відпочинку віком від 7 до 12 років, які представляли себе у показах: "Національний стиль", "Літній стиль" та "Вечірній стиль". Дівчатка були настільки красивими, милими і чарівними, що членам поважного журі було важко обрати переможницю. Саме тому кожна маленька панянка стала володаркою справжньої корони, пам'ятної медалі "Дніпровська паняночка 2015", сертифіката учасниці конкурсу та м'якої іграшки від добрих друзів Дніпровської освіти Благодійного фонду "Дніпровський".

Усі присутні були вражені таким красивим, радісним, а разом з тим патріотичним і святковим заходом.

Діти і краса врятують світ!

Перейти до спискуВерсiя для друку