Головна  →  Новини  →  25 червня 2015

Закриття зміни у пришкільних таборах Деснянського району

Закриття зміни у пришкільних таборах Деснянського району

         24-25 червня 2015 року в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти Деснянського району міста Києва відбулися свята з нагоди закриття табірної зміни літа 2015 року.

         Протягом червня в пришкільних таборах Деснянського району міста Києва відпочило 643 дитини. До програми таборів було включено як розважальні заходи, так і інформаційно-виховні. Хлопчики та дівчатка відвідували музеї, розважальні центри, вистави, прослуховували пізнавальні лекції, брали участь у квестах та вікторинах.

         Під час свят діти, які відпочивали в таборах, продемонстрували найкращі творчі номери, згадали досягнення та здобутки, отримали грамоти за активну участь у мистецькому та суспільному житті таборів.

         В концертних програмах закриття зміни таборів відпочинку взяли участь професійні актори та аніматори.

         Словами вдячності звернулися діти та батьки до вихователів, керівників гуртків, спортивних та музичних керівників за дбайливе ставлення до дітей та професійне відношення до своїх обов’язків. Не забули і працівників їдалень, і технічний персонал.

         Свята з нагоди закриття зміни в дитячих таборах відпочинку яскравими, добрими спогадами надовго залишаться в серцях дітей та дорослих.


 

Свято закриття клубу дозвілля «Острів скарбів» Центру дитячої  та юнацької творчості 

25 червня 2015 року відбулося святкове закриття відпочинку літнього клубу дозвілля «Острів скарбів», який третій рік організовує для мешканців району Центр дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва. Цього року веселе та змістовне дозвілля дітлахів було присвячене творам чудового дитячого письменника Всеволода Нестайка та мало назву «В країні сонячних зайчиків».

Протягом червня змістовно проводили в Клубі своє дозвілля 194 юних мешканця Деснянського району.

На святі закриття Клубу діти зустрілися з Веселинкою, Пелюсточкою та Феєю Казок, відгадували загадки, співали пісні, танцювали, змагалися з батьками та педагогами.

А наприкінці всі дружно запускали дзеркальцями сонячних зайчиків – символ дитинства, добра, радості!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку