Головна  →  Новини  →  19 червня 2015

Віталій Кличко нагородив переможців конкурсу «Учитель року»

Віталій Кличко нагородив переможців конкурсу «Учитель року»

19 червня 2015 року Київський міський голова Віталій Кличко нагородив переможців, лауреатів та учасників ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015».

У цьому році конкурс проходив у 4 номінаціях: «українська мова та література», «хімія», «образотворче мистецтво», «правознавство».

І місце у міському конкурсі «Учитель року-2015» посіли 4 вчителі, яких було відзначено Подякою та премією Київського міського голови у розмірі - 5 тисяч грн. 8 лауреатам за ІІ місце –  3 тисячі грн., за ІІІ місце – 2 тисячі гривень. 25 учасникам конкурсу вручено Подяки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та премію від голови Київської міської організації профспілки працівників освіти  і  науки України Яцуня Олександра Михайловича.

«За фахом я також учитель, тому розумію, якою складною є ваша праця. Впевнений, що участь у таких конкурсах стане для вас ще однією можливістю реалізувати себе, стимулом розвивати і удосконалювати свій професіоналізм. Хочу подякувати за вашу роботу, адже освіта – ключова складова майбутнього: від того, які принципи ми закладемо в виховання і освіту наших дітей, залежить якими особистостями вони стануть», – наголосив мер у вітальному слові.

Віталій Кличко зазначив, що міська влада до 1 вересня планує відкрити дві сучасних школи. «До 1 вересня ми відкриваємо 2 нові школи, де будуть запроваджені навчальні іновації та технології. Це вже будуть європейські стандарти і умови навчання», – підкреслив міський голова.

Київський міський голова Віталій Кличко нагородив Подякою Київського міського голови та вручив премію Кравчук Марії Віталіївні, провідному спеціалісту відділу організаційної роботи та документального забезпечення Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за перемогу у ІІ турі (міського) щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінації «Кращий спеціаліст».

Бажаємо всім здоров’я, сил, мудрості і розважливості, успіхів і творчих перемог, мирного неба над головою!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку