Головна  →  Новини  →  8 червня 2015

Міська влада відкриває «гарячу лінію» для моніторингу якості відпочинку дітей у денних пришкільних таборах – Ганна Старостенко

Міська влада відкриває «гарячу лінію» для моніторингу якості відпочинку дітей у денних пришкільних таборах – Ганна Старостенко

 Табір відпочинку  "Сонечко" гімназії біотехнологій № 177 відвідала заступник голови КМДА Г.Старостенко

«Сонечко» – таку назву має пришкільний табір з денним перебуванням гімназії біотехнологій № 177, який розпочав роботу 2 червня 2015 року. 110 маленьких «сонечок» не пошкодують, що не залишилися у червні вдома.

Під час перебування у таборі діти мають змогу відпочити під час денного сну. До їх послуг облаштовано 9 спальних кімнат, 2 ігротеки. Режим передбачає оздоровчі процедури: вживання фіто коктейлів, кислородної пінки, інгаляції. В таборі працює лікар стоматолог.

Тут кожна дитина з радістю відвідує гуртки та спортивні секції  : танцювальний «Ритми юності», спортивний «Здоров»ятко» , «Чарівний пензлик» всього працює 6 гуртків. Діти відвідують басейн, кінотеатр.

Цього року учні гімназії також мають можливість спілкуватися з носієм англійської мови, волонтером із США – Майклом. Це дає їм змогу вдосконалювати свої знання з англійської мови під час літнього відпочинку. Допомагають дітям  вивчати іноземні мови (німецьку та англійську) студенти Київського університету ім..Б.Грінченка

8 червня до гімназії біотехнологій № 177 завітала делегація поважних гостей на чолі з заступником голови КМДА Г.В.Старостенко.

Мета візиту:  на власні очі переконатися, як оздоровлюються та відпочивають у пришкільному таборі «Сонечко» хлопчики та дівчатка гімназії, а також обмінятися з колегами думками щодо якісного активного відпочинку дітей.

Гості ознайомились з планом роботи табору. До табору завітали й журналісти телеканалів «Перший національний», «1+1» та «Інтер», які переконалися, що тут заплановано багато творчих справ, спрямованих на задоволення потреб, інтересів і творчого розвитку дітей. Вперше на базі табору створено культурно-мовне середовище, в якому учні покращують свої знання з іноземних мов.  Кожен день має своє тематичне направлення: «День талантів», «День спорту», «День порад» «День Саморобкіна» тощо.

Гості гімназії поцікавилися у дітей про їх відпочинок. Діти з задоволенням ділилися позитивними враженнями.

 У кінці зустрічі гості гімназії відповіли на низку запитань журналістів. І зауважили, що варто відкривати та підтримувати пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням  (як альтернатива міського відпочинку). Адже тут наші діти під професійним наглядом, отримують кваліфіковану медичну допомогу, якісно харчуються і у них просто не вистачає вільного часу для пустощів.  

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку