Головна  →  Новини районів  →  5 червня 2015

У літній табір до малечі завітали вартові доріг

У літній табір до малечі завітали вартові доріг

Аби запобігти можливим трагедіям, працівники Державтоінспекції роблять усе від них залежне, обираючи найкращі методи і форми профілактики. Це необхідно не тільки, щоб потішити дітлахів веселим дійством, а й нагадати їм про Правила дорожнього руху.

Так, нещодавно до літнього табору школи № 302 Дарницького району завітала інспектор з профілактичної роботи Ала Ковбаса. Вона нагадала малечі про основні правила поведінки на дорозі в літній період. Адже саме в цю пору року діти більше часу проводять саме на вулиці.

Під час заходу інспектор ДАІ пояснила на прикладах дітям на скільки важливо завжди дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважним і обережним. Адже неуважність, недисциплінованість й невміння врахувати особливості дорожньої ситуації, призводить до тяжких наслідків.

Учасники заходу з задоволенням спілкувалися працівником ДАІ й активно відповідали на цікаві запитання. Окрім того школярі переглянули тематичні відеоролики. На при кінці зустрічі кожен з маленьких глядачів прокоментував побачене та зробив для себе найголовніший і найправильніший висновок: Правила дорожнього руху не тільки треба знати, а й виконувати.

Столична Державтоінспекція сподівається, що саме такі продуктивні заходи збережуть життя та здоров’я нашого майбутнього покоління.

 

УДАІ м. Києва

05.06.2015

 

Перейти до спискуВерсiя для друку