Головна  →  Новини  →  2 червня 2015

Пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Домінанта» на базі навчально-виховного комплексу «Домінанта» міста Києва розпочав свою роботу

Пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Домінанта» на базі навчально-виховного комплексу «Домінанта» міста Києва розпочав свою роботу

Літо – це чудова пора року, час, коли діти по іншому сприймають оточуючий світ, та все, що в ньому відбувається. Літо – це період, коли діти мають змогу наповнити власне життя цікавими зустрічами, корисними заняттями, коли їм надається унікальна можливість розвитку творчих здібностей, задоволення індивідуальних інтересів та можливостей. Літня пора – активний час щодо соціалізації дітей, коли є всі можливості для занять за інтересами, творчої самореалізації, інтелектуального розвитку, формування суспільно корисних компетенцій, моральних якостей.

Організація відпочинку, оздоровлення, зайнятості дітей є одним з пріоритетних напрямів соціальної політики України, мета якої – реалізація державних заходів щодо захисту дитинства. 

Літній відпочинок – соціально-педагогічне явище, ефективність якого обумовлена різноманіттям форм виховної та освітньої діяльності, інтенсивністю спілкування дітей та дорослих.

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту від 10.04.2015 № 175 «Про організацію відпочинку дітей у дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів міста Києва у 2015 р.», наказу           управління освіти Дніпровської районної місті Києві держадміністрації від 25.05.2015 № 222 «Про організацію відпочинку дітей у дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів Дніпровського району м. Києва у 2015 р.» з метою створення умов для повноцінного відпочинку та оздоровлення дітей, забезпечення якісної освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул 2015 року розпочав свою роботу дитячий табір відпочинку «Домінанта», на базі якого працюватиме літня англомовна школа.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку