Головна  →  Новини  →  29 травня 2015

Незабаром в гімназії № 59 навчатимуться ще 12 додаткових класів – Ганна Старостенко

Незабаром в гімназії № 59 навчатимуться ще 12 додаткових класів – Ганна Старостенко

Завершення 2014-2015 навчального року не означає завершення робіт над розширенням та вдосконаленням мережі навчальних закладів у столиці. В усіх районах міста протягом літа відбудуться ремонти шкіл. Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час  свята останнього дзвоника у гімназії № 59 імені О.М. Бойченка Голосіївського району столиці.

«Ми продовжуємо роботу над удосконаленням навчальних закладів столиці. Зокрема, з міського бюджету вже виділено 280 млн грн на будівництво нових навчальних закладів. Програма економічного та соціального розвитку міста Києва на 2015 рік передбачає також розробку проектно-кошторисної документації на будівництво прибудови початкової школи до гімназії № 59. Орієнтовна кошторисна вартість становить 48 млн грн. Цей навчальний заклад знаходиться в одному з найбільш густо заселених мікрорайонів і потребує добудови початкової школи. Дуже сподіваємося, що розробка проектно-кошторисної документації буде завершена вже цього року і вже незабаром у гімназії № 59 зможуть навчатися ще мінімум 12 додаткових класів», – сказала вона.

Ганна Старостенко також підкреслила, що за цей рік окрім змін матеріально-технічного забезпечення в школах, значно зріс рівень духовно-патріотичного виховання дітей.

«Сьогодні в гімназії № 59 відійшли від старих традицій і право завершити навчальний рік доручили випускникам закладу. Один з них – захищав нашу країну на Сході та повернувся до своєї рідної школи, щоб побажати миру своїм однокласникам, вчителям та всім випускникам, які  розпочинають доросле життя», – розповіла вона.

Заступник голови КМДА, вітаючи від імені мера Віталія Кличка всіх випускників, також побажала мирного та світлого неба, яскравих вражень та нових звершень: «Сьогодні закінчується один з яскравіших етапів вашого життя. Нехай від нього вам залишаться лише приємні добрі спогади про отримані тут знання, тепло вчителів, надійних друзів».

Перейти до спискуВерсiя для друку