Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

Нагородження учасників міської Спартакіади допризовної учнівської молоді з військово-спортивного семиборства

Нагородження учасників міської Спартакіади допризовної учнівської молоді з військово-спортивного семиборства

Відповідно до міської Програми поліпшення організації підготовки громадян до військової служби, приписки до призовних дільниць, призову на строкову військову службу та військово-патріотичного виховання молоді на 2011-2015 роки  з 13 по 15 травня 2015 року на базі військової частини в/ч А-0139 та середньої загальноосвітньої школи  № 104 Оболонського району відбулася міська Спартакіада допризовної учнівської молоді з військово-спортивного семиборства.

В змаганнях приймала участь учнівська молодь 1998 — 2000 років народження, по одній збірній команді допризовної молоді від загальноосвітніх навчальних закладів районів м. Києва, збірна команда Київського військового ліцею  ім. І. Богуна та збірна команда професійно-технічних навчальних закладів.

За результатами трьох днів змагань, які проходили в надзвичайно напруженій боротьбі до останнього виду програми, переможцями та призерами  стали:

  • І   місце – збірна команда Печерського району ;
  • ІІ  місце – збірна команди Київського військового ліцею ім. І. Богуна;
  • ІІІ місце поділили збірні команди Деснянського та Дніпровського районів.

Підведення підсумків та нагородження учасників й організаторів Спартакіади допризовної учнівської молоді м. Києва з військово-спортивного семиборства відбулося  27 травня 2015 року в актовій залі Будинку ТСО за участі Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Міністерства оборони України, Київської міської організації ТСО України та Київського міського військового комісаріату.

Збірна команда юнаків м. Києва розпочала підготовку до участі у фінальному етапі Всеукраїнської спартакіади допризовної учнівської молоді   з військово-спортивного семиборства, який відбудеться    23-27 вересня 2015 року у м. Житомир.

           Бажаємо успіху нашій команді!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку