Головна  →  Новини районів  →  27 травня 2015

Відбулось урочисте закриття 26 районної виставки-конкурсу науково-технічної творчості та декоративно-ужиткового мистецтва

Відбулось урочисте закриття 26 районної виставки-конкурсу науково-технічної творчості та декоративно-ужиткового мистецтва

21 травня  2015 року в  Центрі науково – технічної творчості учнівської молоді «Сфера» відбулось урочисте закриття 26 районної виставки-конкурсу науково-технічної творчості та декоративно-ужиткового мистецтва.

Протягом місяця виставкова зала Центру була відкрита для відвідування та екскурсій. Всі бажаючі  мали змогу подивитись на роботи дітей, які відрізнялись своєю оригінальністю, високою майстерністю, яскравістю. Багато робіт було представлено в нових техніках та напрямках, що визвало великий інтерес та бажання дітей вчитись і удосконалювати своє вміння творити прекрасне.

Кожного дня до Центру на екскурсію приходили учні шкіл та вихованці позашкільних закладів, залишаючи захоплюючі враження в книзі відгуків.

Всього в виставці взяли участь понад 370 вихованців навчальних закладів району – шкіл, ЦНТТМ «Сфера», ЦТДЮ, ДОЕЦ.  Було представлено 464 роботи, що значно більше в порівнянні з  минулим роком.

 В день урочистого закриття  виставки в актовій залі Центру не було вільних місць. На свято юних техніків Оболоні завітало більше 150 запрошених – учасників,  переможців, батьків, друзів.

За підсумками роботи журі понад  100 учасників виставки-конкурсу нагороджені дипломами переможців, решта – отримали  свідоцтва про участь.

Приємним подарунком було відзначення керівників гуртків навчальних закладів за активну участь та вагомий внесок у підготовку призерів та учасників виставки, за що отримали грамоти від управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

В святковій програмі заходу переможців та учасників виставки вітали гурток сучасного танцю, клуб бально-спортивного танцю «Данс Сфера», гурток «Старшокласник», та гурток вокалу.

Традиційно в концертній програмі відбувся конкурс-показ моделей зачісок, де вихованці гуртка перукарського мистецтва продемонстрували свої авторські моделі зачісок. Гурток конструювання одягу показав чудове весняно-літнє дефіле.

Новинкою в програмі стала робота гуртка відео зйомки та монтажу, яка представила дебютну роботу «Новини Центру», присвячену районній виставці та іншим видатним подіям ЦНТТМ «Сфера».

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку