Головна  →  Новини  →  27 травня 2015

Гордість і надія Солом`янського району столиці

Хромець Богдан та П’янков Антон – випускники 2015 року ліцею №142 та гімназії №178, яких об’єднує  талант і любов до знань.  Починаючи з 2011 року, вони щорічно здобували перемоги на олімпіадах І, ІІ та ІІІ рівнів, з 2012 року почали перемагати на IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

Хромець  Богдан – випускник  ліцею №142, починаючи із   8 класу,  щорічно брав  участь у 10-12 олімпіадах різних рівнів та конкурсах-захистах Малої академії наук учнівської молоді й здобував перемоги. Протягом чотирьох років перемагав на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики. У цьому навчальному році посів І місце на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук із математики. Результати його контрольної роботи були кращими, а тема роботи, яку він обрав сам і займався кілька років, є дуже цікавою: «Мистецтво геометрії в культурі Сходу».  Його ім’я внесено до Сторінки славиучнів, які відзначені стипендією Голови  Солом‘янської районної в місті Києві державної адміністрації  2012 та 2013 років.  У  2013 році він  став стипендіатом Голови Київської міської ради і мав найвищий рейтинг (23 бали). Крім науки, Богдан має й інші уподобання. Він навчається в позаурочний час у школі мистецтв ім. Ревуцького, грає на бандурі, співає в хорі й займається монументальною ліпкою з глини  - створює картини.

П’янков Антон – випускник гімназії №178, який протягом 5-ти років, починаючи із   7 класу,  щорічно брав  участь у олімпіадах різних рівнів і здобував перемоги.  Його ім’я внесено до Сторінки славиучнів, які відзначені стипендією Голови  Солом‘янської районної в місті Києві державної адміністрації 2010, 2011, 2012 та 2013 років. А в 2012 та 2013 роках він отримав стипендію від Київської міської ради (2012 рік із найвищим рейтингом у місті Києві  - 25 балів, у 2013 році - із рейтингом 19 балів).  Протягом трьох років перемагав на  IV етапі Всеукраїнської олімпіади з географії.  У 2014 році йому присуджено Стипендію Президента України за  ІІІ місце на Міжнародній олімпіаді з географії в Іспанії. Всього отримав понад 50 перемог.

Ці двоє молодих людей виросли в прекрасних сім’ях Хромців Ірини Юріївни та Вадима Михайловича і П’янкових Галини Володимирівни та Олексія Анатолійовича. Дякуємо за виховання цих дітей!

Хотілося, щоб і надалі вони прославляли не тільки наш район, щоб здобули якісну освіту і стали знаменитими людьми й прославили нашу державу. Дякуємо батькам за сприяння дітям у таких високих досягненнях! Сьогодні вони найкращі!

Перейти до спискуВерсiя для друку