Головна  →  Новини районів  →  24 травня 2015

Нагородження учнів ЗНЗ Голлсіївського району за високі досягнення і перемоги у всеукраїнських учнівських олімпіадах та конкурсах

Нагородження  учнів ЗНЗ Голлсіївського району за високі досягнення і перемоги у всеукраїнських учнівських олімпіадах та конкурсах

         21 травня 2015 року в Голосіївській районній в місті Києві  державній адміністрації за участю першого заступника голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Крилюка Андрія Тітусовича  відбулося районне свято вшанування і нагородження  учнів загальноосвітніх навчальних закладів району за високі досягнення і перемоги у всеукраїнських учнівських олімпіадах та конкурсах.

        В  урочистому зібранні взяли участь  директори загальноосвітніх навчальних закладів,  їхні заступники, учні-переможці інтелектуальних змагань, наукові керівники, учителі, батьки, лідери учнівського самоврядування.

        Про підсумки участі учнів Голосіївського району у Всеукраїнських і міських  учнівських олімпіадах і конкурсах  доповіла Полторак Галина Миколаївна, начальник управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

        Перехідною почесною відзнакою «Найкраще учнівське  наукове Голосіївського району 2015 року» було нагороджено наукове товариство «Дослідник» гімназії № 59 імені О.М.Бойченка.

       Почесною Грамотою Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та цінними подарунками були нагороджені  учні, які вибороли перемогу на республіканському і міському етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та педагогічні працівники.

        За особистий внесок у справу навчання і виховання обдарованої учнівської молоді Голосіївського району,  подяку управління освіти  отримали наукові керівники і батьки учнів, які  здобули  перемогу і посіли призові місця в олімпіадах і конкурсах  в цьому навчальному році.

Перейти до спискуВерсiя для друку