Головна  →  Новини  →  21 травня 2015

У школі № 286 міста Києва відбулася церемонія відкриття меморіальної дошки загиблим випускникам

У школі № 286 міста Києва відбулася церемонія відкриття  меморіальної дошки загиблим випускникам

20  травня 2015 року  у школі І-ІІІ ступенів № 286 міста Києва відбулася церемонія відкриття  меморіальної дошки загиблим випускникам Шпаку Марку Валентиновичу, Бойчуну Юрію Олександровичу та Голоті Володимиру Михайловичу, які полягли, захищаючи цілісність та незалежність України.

        У заході взяли участь депутат Київради Закревська Людмила Олександрівна, керівництво Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, родичі загиблих, учасники бойових дій на сході України, представники  громадських і волонтерських організацій,   журналісти та просто небайдужі мешканці масиву «Теремки-1».

         У ході урочистого мітингу усі присутні вшанували хвилиною мовчання усіх, хто загинув на полях боїв, захищаючи свою землю. Під час перегляду літературно-музичної композиції «Герої не вмирають» у пам'ять про загиблих випускників запалали свічки з надією, що більше ніколи не доведеться дописувати імена загиблих.

Ми сумуємо разом з рідними, ми пам’ятаємо і усвідомлюємо, що справжнім свідченням нашої пам’яті про героїв стануть наші щоденні конкретні справи, які змінять світ на краще, і наша країна стане по-справжньому вільною, незалежною і процвітаючою.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку