Головна  →  Новини районів  →  18 травня 2015

Виставка авіамодельної техніки

Виставка авіамодельної техніки

У актовому залі спеціалізованої школи №239 авіамоделісти школи провели виставку спортивної техніки та обладнання. Вона була присвячена Дню Перемоги та у підтримку заручників, в'язнів, що перебувають у російських тюрмах. Центральна експозиція – відео презентація під гаслом «Свободу Надії Савченко». Ще одна мета проведеного заходу – популяризація авіамодельного спорту та залучення нових членів гуртка.

При огляді експонатів можна було побачити та доторкнутися до моделей всіх категорій ( за класифікацією FAI): F- 1 - вільнолітаючі, F- 2 – кордові, F- 3 – радіокеровані, F- 4 – моделі-копії. До того ж експонати були не тільки на стенді, а і у польоті. Інформували та коментували експозиції моделісти-екскурсоводи. Відвідувачі виставки закінчували огляд оплесками на подяку її організаторам. В подальшому у членів гуртка змагання. Бажаємо їм нових перемог!

На доданих фото:

 – моделісти-гуртківці разом з керівником учителем-методистом української мови та літератури Мовчаном Володимиром Архиповичем біля своїх спортивних трофеїв-нагород;

-        Представлені моделі та деталі, зроблені своїми руками;

-        Юний пілот-кордовик зі своєю моделлю для польотів у залі;

-        Підготовка моделі F–1-М до польоту;

-        Один з варіантів безпілотника – мультикоптер;

-        Директора школи Гриценка А.І. зацікавив пристрій для автоматичного підрахунку обертів гумового двигуна – розробки членів авіамодельного гуртка.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку