Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

Круглий стіл «Розвиток державно-громадського управління освітою у столиці. Партнерство Київської міської влади, керівників навчальних закладів, лідерів учнівського самоврядування, батьків і громади Києва»

Круглий стіл  «Розвиток державно-громадського управління освітою у столиці. Партнерство Київської міської влади, керівників навчальних закладів, лідерів учнівського самоврядування, батьків і громади Києва»

Свою Україну любіть,

Любіть її… Во время люте,

В остатню тяжкую минуту

За неї Господа моліть…

Тарас Шевченко

14 травня 2015 року відбулося засідання круглого столу «Розвиток державно-громадського управління освітою у столиці. Партнерство Київської міської влади, керівників навчальних закладів, лідерів учнівського самоврядування, батьків і громади Києва».

У роботі круглого столу взяли участь директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, начальники управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій, голови районних батьківських рад та батьків учнів професійно-технічних закладів, голова громадської організації «Батьківський контроль», директори навчальних закладів Києва, Київська міська рада старшокласників та лідери учнівського самоврядування навчальних закладів столиці.

Учасники круглого столу обговорили ключові події в учнівському самоврядуванні 2015 року та основні вектори розвитку державно-громадського управління освітою у столиці.

Лідерам учнівського самоврядування – випускникам 2015 року вручено відзнаки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту - подяки за свідому громадянську позицію та активну участь у реалізації національно-патріотичного проекту учнівської молоді міста Києва «Нам Україна вище над усе!». Кожен отримав унікальну в українському книговиданні, національному мистецтві і шевченкознавстві книгу Василя Касіяна «Пророк».

Хроніка ключових подій

Перейти до спискуВерсiя для друку