Головна  →  Новини районів  →  30 квітня 2015

УРОК ПАРТИЗАНСЬКОЇ МУЖНОСТІ

УРОК ПАРТИЗАНСЬКОЇ МУЖНОСТІ

29 квітня 2015 року до п´ятикласників школи І-ІІІ ступенів №276 Деснянського району міста Києва на урок Мужності завітав ветеран Другої світової війни, партизан-розвідник Мех Петро Григорович.

          Учні з нетерпінням чекали цього дня. Вони з цікавістю слухали розповідь гостя про те, як він у 13 років став партизаном, як допомагав нашим десантникам знайти дорогу до партизанського загону, як доводилось переживати усілякі негаразди того часу.

          Школярі ставили багато запитань гостю, а Петро Григорович розпитував дітей про їхніх прабабусь та прадідів, які пройшли крізь горнило тієї страшної війни.

          Як підсумок уроку Мужності, діти разом із вчителями вирішили започаткувати проект «Внесок  моїх пращурів у перемогу над нацизмом». В рамках цього проекту школярі будуть збирати матеріали про своїх родичів, знайомих, які брали участь у Другій світовій війні.

          Наприкінці учасники зустрічі обмінялися подарунками: ветеран подарував школі кілька пам’ятних фотографій тих часів, а учні привітали гостя квітами та солодощами.

Перейти до спискуВерсiя для друку