Головна  →  Новини районів  →  29 квітня 2015

Фестиваль дитячої творчості «Живи, плането!»

Фестиваль дитячої творчості «Живи, плането!»

З 20 по 26 квітня 2015 року Будинок дитячої творчості Шевченківського району м. Києва  провів в Київському міському зоопарку  в рамках Всесвітнього Дня довкілля та 29-ї річниці вшанування жертв Чорнобильської трагедії фестиваль дитячої творчості «Живи, плането!». Метою якого  було нагадати всім відвідувачам, що Земля – наш дім, вона потребує нашого піклування і захисту, що ми повинні все зробити для того, щоб ніколи не повторилася трагедія, яка трапилася  26 квітня 1986 року.

Цілий тиждень тривала виставка творчих робіт вихованців гуртків: Зразкового художнього колективу «Світлиця» –  керівник Салій Н.І., образотворчого мистецтва «Дивограй» – керівник Волошина-Ясь Г.П., петриківського розпису «Візерунки» –  керівник Дехтяренко Л.В., яку із задоволенням відвідували батьки і діти, відвідувачі зоопарку.

26 квітня 2015 року керівники гуртків декоративно-прикладного напряму: «Мистецтво нашого народу» –  керівник Лукіна К.В., «Макраме. Райдуга» – керівник Недуха Т.А. і «Глорія» –  керівник Качуровська І.В. провели майстер-класи для дітлахів, які із захопленням виготовляли листівків, зайчиків, янголів та квіти.

Адміністрація зоопарку за плідну співпрацю та проведення творчого фестивалю «Живи, плането!» нагородили вихованців Будинку дитячої творчості Шевченківського району м. Києва, які брали участь у творчому фестивалі, подарунковим сертифікатом на екскурсію в Країну Карамелі.

Перейти до спискуВерсiя для друку