Головна  →  Новини  →  29 квітня 2015

Жодна криза нам не завадить якісно організувати навчальний процес у школах – Ганна Старостенко

Жодна криза нам не завадить якісно організувати навчальний процес у школах – Ганна Старостенко

Не зважаючи на складне економічне становище та війну в країні міська влада робить все, аби вчасно та якісно підготувати заклади освіти до нового навчального року. Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час робочої наради із заступниками голів райдержадміністрацій та керівниками районних управлінь освіти.

«Віталій Кличко не раз відзначав, що молоде покоління – це головний пріоритет для влади. Він повернув безкоштовне харчування в школи і не раз особисто інспектував столичні навчальні заклади. Наразі мер ставить перед нами чітке завдання – забезпечити якісну та вчасну підготовку до нового навчального року та роботи освітніх закладів в осінньо-зимовий період», – підкреслила заступник голови.

Вона розповіла, що у рамках підготовки до нового навчального року планується виконати капітальний ремонт 92 дахів, 18 фасадів, замінити вікна у 93 навчальних закладах, виконати ремонт та технічне обслуговування 615 мереж ЦО, ГВП, ХВП, каналізації, виконати ремонт 56 та обслуговування 492 модульних індивідуальних теплових пунктів (МІТП), повірити 295 теплових лічильників.

Крім того, відповідно до Програми економічного і соціального розвитку столиці, у 2015 році планується введення в дію 4 навчальних закладів: 3 дошкільні навчальні заклади та 1 загальноосвітній навчальний заклад.

Також учасники наради обговорили умови денного перебування дітей в таборах відпочинку на базі навчальних закладів міста, особливості проведення атестації керівників навчальних закладів у 2015 році та організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста Києва у 2015 році.

«Я прошу керівників надати інформацію про труднощі, які виникають під час підготовки всіх вищезазначених заходів. Мер особисто буде вирішувати ці проблеми. Адже у період небувалих труднощів, які сьогодні переживає наша країна, Київ, у силу свого столичного статусу, зобов’язаний стати зразком для наслідування», – наголосила Гана Старостенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку