Головна  →  Новини районів  →  28 квітня 2015

У Дніпровському районі міста Києві в СШ № 246 відбулась третя зональна гра КВК ЮІР – 2015 «Молоде покоління - за дорожній рух!»

У Дніпровському районі міста Києві в СШ № 246 відбулась третя зональна гра КВК ЮІР – 2015 «Молоде покоління - за дорожній рух!»

27 квітня 2015 року у Дніпровському районі міста Києві в СШ № 246 відбулась третя зональна гра КВК ЮІР – 2015 «Молоде покоління - за дорожній рух!», в якій взяли участь команди Печерського, Солом’янського, Дарницького та Дніпровського районів. Наш район представляла команда «Ой, всьо!» середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 258 м. Києва, куратор команди – педагог-організатор Кононенко Оксана Олександрівна.

Перший конкурс – це традиційне привітання. Гравці мали змогу представити свій загін юних інспекторів руху. У наступному етапі під назвою «DAI News» учасники команд у ролі ведучих представляли жартівливий випуск новин на задану тематику. В останньому завданні, команди ЮІР представляли музичні гумористичні номери, що розкривали тему дотримання правил дорожнього руху. Завдання були не з легких, але усі команди з цим успішно впоралися.

Коли ж настав час підбивати підсумки та визначити переможця третьої зональної гри, перед компетентним журі постало нелегке завдання обрати переможця. Порадившись, було вирішено, що найкращі виступи підготував загін ЮІР «Ой, всьо!» Дніпровського району, який і став переможцем.

Присутні на грі дорослі і діти не лише отримали масу позитивних емоцій, а й насміялися від душі. Тепер команда юних інспекторів руху Дніпровського  району готується позмагатися у фіналі міського конкурсу КВК ЮІР – 2015 разом з командами-переможцями попередніх двох зональних ігор.

Іще раз вітаємо команду «Ой, всьо!» СЗШ № 258 і бажаємо легкої та вдалої гри у фіналі!!! 

Перейти до спискуВерсiя для друку