Головна  →  Новини  →  17 квітня 2015

Громадський форум військово-патріотичного виховання у закладах профтехосвіти

Громадський форум військово-патріотичного виховання у закладах профтехосвіти

16 квітня 2015 року на території Національного музею Великої Вітчизняної війни професійно-технічні навчальні заклади м.Києва брали  участь у Громадському  форумі «Сучасний підхід до військово-патріотичного виховання у  закладах профтехосвіти України»,  присвячений 70-й річниці від початку проведення Берлінської наступальної операції військами 1-го Українського та 1-го і  2-го Білоруського фронтів.   

Серед гостей форуму Михайло Харечко – координатор ВГО «Громадський Рух «За Майбутнє», В’ячеслав Супрун – директор  Департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України, Микола Кучинський  – начальник управління професійно освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, отець Тарасій – капелан Київського міського військового гарнізону та інші.

Під час форуму учні ознайомилися із особливостями проведення Берлінської операції, долею українських солдат, що брали участь у штурмі Берліну, завершальним етапом ІІ світової війни у Європі.

Учасників форуму вітали колективи художньої самодіяльності навчальних закладів м.Києва.

Всім запам’ятався патріотичний флешмоб «Прапор України», який продемонстрували учні закладів профтехосвіти столиці.

Цим форумом розпочалося святкування 70-ї річниці завершення ІІ світової війни у Європі. Інші цікаві заходи та театралізовані дійства відбуватимуться протягом квітня-травня 2015 року у всіх навчальних закладах профтехосвіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку