КМДА Київська міська державна адміністрація


15 квітня 2015

Державна інспекція підтвердила обґрунтованість кадрових рішень Департаменту освіти – Ганна Старостенко

Державна інспекція підтвердила обґрунтованість кадрових рішень Департаменту освіти – Ганна Старостенко

За дорученням міського голови Віталія Кличка столична влада проводить активну роботу з усунення порушень та недоліків у роботі освітніх закладів міста та їх керівництва. Саме тому всі рішення про проведення перевірок у навчальних закладах міста та кадрові зміни було ухвалено виключно на підставі доведених фактів. На цьому наголосила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час засідання Колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

«Державна інспекція навчальних закладів України (ДІНЗ) за результатами проведеної перевірки столичного Департаменту освіти підтвердила всі факти порушень, на підставі яких було прийнято низку кадрових та дисциплінарних рішень. А отже це ще раз доводить, що наша влада працює прозоро, публічно та справедливо», – сказала вона.

Ганна Старостенко зауважила, що під час інспекції ДІНЗ було перевірено роботу низки навчальних закладів міста, а також Печерського районного управління освіти.

«Перевіркою було виявлено і деякі недоліки в діяльності Департаменту, на усунення яких нам дали три місяці. Про результати своєї роботи київська влада обов’язково прозвітує вже в серпні цього року, напередодні нового навчального року», – запевнила вона.

Довідково

Упродовж 2014-2015 років із займаних посад за власним бажанням звільнено 20 керівників навчальних закладів; у зв’язку із закінченням терміну дії строкового трудового договору – 16, у порядку переведення на іншу роботу – 14, за згодою сторін – 1, за ініціативою Департаменту – 3 (директор ліцею «Голосіївський» № 241 Голосіївського району Волощук Ю. В., директор Ліцею № 38 імені М. В. Молчанова Шевченківського району Козіна І. П. директор Школи вищої спортивної майстерності м. Києва Гатченко О. Ю.).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

«Про роботу із зверненнями громадян» (І квартал 2015 року)

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.