Головна  →  Новини  →  6 квітня 2015

Стартував культурно-соціальний проект «100 тисяч книжок для сільських бібліотек» у місті Києві

Стартував культурно-соціальний проект «100 тисяч книжок для сільських бібліотек» у місті Києві

У місті Києві 2 квітня стартував культурно-соціальний проект «100 тисяч книжок для сільських бібліотек», започаткований Фундацією Дарини Жолдак спільно з Українською бібліотечною асоціацією, Міжнародним фестивалем «Книжковий арсенал», ГО «Форум видавців».

        Учні, педагоги та батьківська громадськість загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва бере активну участь у зазначеному проекті, що дозволить зібрати значну кількість дитячих книг та передати їх до сільських бібліотек.

 
Заявки на участь приймаються до 7 квітня (включно)
Уже понад рік уся країна переконується, як багато можуть досягти українці, об'єднуючи свої зусилля. Цей проект спрямований на те, щоб згуртувати мешканців українських міст заради важливої мети – зібрати книги для дітей з українських сіл.

Проект «100 000 книжок для сільських бібліотек» дозволить зібрати значну кількість якісних дитячих книг та оперативно передати їх до сільських бібліотек. При цьому, всі витрати під час реалізації проекту організатори беруть на себе (логістика, виготовлення коробок для збору книг, афіш тощо).
Книги можна приносити до пунктів збору. Перелік пунктів збору ви знайдете на окремій карті. У кожному пункті збору працює контактна особа, з якою ви можете зв'язатися і домовитися про передачу книг.

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку