Головна  →  Новини  →  27 березня 2015

Відбулося урочисте закриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

Відбулося урочисте закриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

27 березня 2015 року  в спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІ ступенів № 14 м. Києва з поглибленим вивченням предметів  художньо-естетичного циклу відбулося урочисте закриття IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки.

 На урочистості з нагоди закриття IV етапу 18- тої Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки були присутні :

- голова журі,  Базілевич Віктор Дмитрович (декан економічного факультету КНУ ім. Т.Шевченка, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат державної премії техніки України в гатузі науки і техніки, професор, член –кореспондент НАН України);

- заступник голови, Гражевська Надія Іванівна (професор КНУ ім. Т.Шевченка, доктор економічних наук);   

- представники організаційного комітету олімпіади : Бурлака Олена Миколаївна (методист вищої категорії відділу по роботі з обдарованою молоддю та проведенню масових заходів відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту інноваційних технологій та змісту освіти),  Сазоненко Галина Стефанівна (директор Українського гуманітарного ліцею КНУ ім. Т.Шевченка); Чанцева Ніна Іванівна (методист ІППО ім.. Бориса Грінченка);

- Іваніна Наталія Василівна (начальник управління освіти Дніпровського району м. Києва);

- Лапіка Ірина Олександрівна (начальник відділу з питань виховної роботи управління освіти Дніпровського району м. Києва);

а також учні – учасники олімпіади та керівники команд з 24 областей України та міста Києва.

Знання, ерудиція та інтелект об`єднали юних поціновувачів науки економіки з усіх регіонів України.

Урочистості з нагоди завершення IV етапу 18- тої Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки відкрив народний художній колектив, ансамбль танцю «Україна» ДЮХС ім.. М. Коломійця «Щасливе дитинство».

«Знання – це те, що здатне підняти людину над іншими, а розум – найбільше багатство! Школа – це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, щоб не випустити з рук майбутнє» – зі словами привітання звернулися до учасників олімпіади , керівників команд та поважних гостей Іваніна Н.В., Базілевич В.Д., Гражевська Н.І. та Бурлака О.М. 

«Ви – майбутня еліта нації нашої держави, ви – скарб України. Піднятися на вершину слави всеукраїнського рівня вам допомогли ваша наполегливість, ерудованість, вміння сконцентруватись та наполеглива жага знань та перемоги. Любов до економіки, захоплення нею, бажання вчитися і пізнавати все нові грані улюбленого предмету – все це притаманне учасникам Всеукраїнської олімпіади. І саме ці досягнення є особистим кроком у майбутнє кожного.

Сьогодні ми дякуємо педагогам, які неспокоєм душі, горінням серця пробудила спрагу до знань і запалили іскру таланту вихованців. Бажаємо ростити і доглядати золоті зерна дитячої обдарованості ростити і доглядати заради майбутнього України. Сподіваємся, що знання та досвід, який ви здобули під час проходження інтелектуальних змагань допоможуть у подальшому вашому становленні, а здобуті знання працюватимуть на розвиток нашої країни – України».

Традицією олімпіади з економіки стала церемонія передачі Кубка. В змаганнях цього року за найвищий загальнокомандний рейтинг Кубок отримала Київська команда учасників.  

Вітаємо Кулинич Юлію, ученицю 11 класу гімназії № 191 ім. П.Г. Тичини м. Києва, як абсолютну переможницю, що набрала найбільшу кількість балів та отримала диплом І ступеня! Велика подяка Бєлкіній О.О. вчителю географії та економіки гімназії № 191 ім. П.Г. Тичини за якісну підготовку учениці.

Перейти до спискуВерсiя для друку