Головна  →  Новини районів  →  24 березня 2015

В Центрі науково – технічної творчості молоді «Сфера» відбулось урочисте відкриття Всеукраїнських змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді - трасові моделі

В Центрі науково – технічної творчості молоді «Сфера» відбулось урочисте відкриття  Всеукраїнських змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді - трасові моделі

23 березня  2015 року  в Центрі науково – технічної творчості молоді «Сфера» відбулось урочисте відкриття  Всеукраїнських змагань з автомодельного спорту серед учнівської молоді - трасові моделі . В актовій залі  Центру зібрались вихованці позашкільних закладів з різних куточків України, педагоги, батьки. До славного міста Києва завітали команди з десяти областей – Рівненської, Львівської, Волинської, Чернівецької, Тернопільскої, Дніпропетровської, Миколаївської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької та міста Києва.

Серед почесних гостей були: представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та Українського державного центру позашкільної освіти.

Учасників змагань вітали вихованці гуртка бально-спортивного танцю «Данс-Сфера» та гуртка сучасного танцю. Відкрив змагання директор Центру науково-технічної творчості молоді «Сфера» Тихопій Олександр Якович, який гостинно відчинив двері  закладу для проведення змагань.

Щоб учасники змагань почували себе затишно та впевнено, як вдома,  керівництво Центру та батьківська рада в національних українських традиціях  подарували коровай. Після закінчення урочистої частини, дітей та гостей частували чаєм з запашним короваєм.

Перейти до спискуВерсiя для друку