Головна  →  Новини районів  →  23 березня 2015

День цивільного захисту відбувся на базі ліцею № 157

День цивільного захисту відбувся на базі ліцею № 157

На базі опорного з безпеки життєдіяльності загальноосвітнього навчального закладу Оболонського району – ліцею № 157 - проведено показове заняття  - семінар для керівників навчальних закладів  на тему: «Організація підготовки і проведення  Дня цивільного захисту».

В роботі семінару взяли участь голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщак О.Л., керівник апарату Оболонської РДА Совенко П.О., начальник управління освіти Вахнюк Н.М., голова прес-служби ДСНС України в м. Києві Водолага С.М., провідний інспектор Оболонського  РУ ГУ ДСНС України в м. Києві  Бахор С.І., майстер виробничого навчання курсів удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД м. Києва  Зубченко П.А.

Під час відпрацювання показового дня Цивільного захисту директори шкіл Оболонського району удосконалили теоретичні та практичні знання. Були вироблені методичні рекомендації та єдині підходи щодо дій органів управління та посадових осіб цивільного захисту загальноосвітніх навчальних закладів із запобігання надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Успішно було відпрацьовано евакуацію постійного складу з приміщення ліцею. Керівникам навчальних закладів було продемонстровано сили та засоби ДСНС України в м. Києві та практичні навички надання домедичної допомоги від волонтерів батальйону “ Азов”.

Заходи пройшли успішно, сприяли виробленню єдності поглядів на організацію і методику практичного закріплення знань щодо дій у надзвичайних ситуаціях, до проведення в ЗНЗ спланованих на квітень Днів цивільного захисту.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку