Головна  →  Новини  →  3 березня 2015

Учні Авіакосмічного ліцею ім. І.Сікорського НАУ м. Києва 2 березня 2015 року провели акцію «Нашій Надії з надією в серці»

Учні Авіакосмічного ліцею ім. І.Сікорського НАУ м. Києва 2 березня 2015 року провели акцію «Нашій Надії з надією в серці»

Замкнули в таємний каземат, Наділи тяжкії кайдани, Та не зламає волю кат, В надії стануть ще Майдани!
Ступак Марія (учениця 404 групи АКЛ НАУ) 

Учні Авіакосмічного ліцею ім. І.Сікорського НАУ м. Києва 2 березня 2015 року провели акцію «Нашій Надії з надією в серці», долучившись до підтримки української льотчиці , Народного депутата України, члена ПАРЄ, відучора - Героя України Надії Савченко. Ліцеїсти в свої листах та малюнках висловили підтримку та захоплення героїзмом, витримкою та рішучістю української льотчиці!

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!

Шановна Надіє Вікторівно!

Сонячного весняного дня я побувала на березі красуні Десни. Ніжно зеленіла молоденька травичка, деснянські хвилі котились до берега, співали весняну пісню пташечки. Над цією красою розкинулось ніжно-голубе, глибоке, безмежне небо. Краса! Невимовна краса!

І раптом цю чарівну красу пронизливим гуркотом порушив срібнокрилий лайнер, на борту якого були мирні люди. І цієї хвилини в моїй пам’яті прокинувся спогад про мужню жінку – льотчика, Вас Надіє Вікторівно. Жінку, про яку говорить сьогодні весь світ, за яку моляться мільйони людей, мужністю і толерантністю якої захоплюються не тільки чоловіки, але й жінки. Це Ви, Надіє проміняли дівоче вбрання на військову форму, свою молодість присвятили звільненню своєї землі від ворожого чобота, який нещадно топче українську землю, людські серця. Болісно чути і бачити ті муки, знущання, які зазнаєте Ви, тендітна Українка, але зламати Вашу любов до України неможливою

Ім’я Надія дала Вам мама, жінка, яка мріяла побачити свою дочку щасливою, вільною людиною, а нині материнське серце кров’ю обливається, коли бачить свою дочку за ґратами, дух якої не зламали вороги. Все це мені хотілось сказати Вам, шановна Надіє Вікторівно. Саме про Вас сказано: «Треба прожити життя так, щоб не було соромно за даремно прожиті роки!» Від усього серця бажаю Вам здолати ворога силою духу, безмежною любов’ю до рідної країни, за волю якої Ви чесно боретесь!

Дар’я Нечваль,

учениця 203 групи  АКЛ НАУ

Перейти до спискуВерсiя для друку