Головна  →  Новини  →  2 березня 2015

Департаментом освіти і науки, молоді та спорту проведено семінар «Система роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу у закладах освіти»

Департаментом освіти і науки, молоді та спорту проведено семінар «Система роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу у закладах освіти»

Департаментом освіти і науки, молоді та спорту 27 лютого на базі спеціалізованої школи № 244 Оболонського району проведено семінар з представниками освіти районів столиці на тему: «Система роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу у закладах освіти»


 Основною метою заходу є обговорення питань з охорони праці, безпеки життєдіяльності та створення безпечних умов для учасників навчально-виховного процесу у закладах освіти м. Києва.

 Окрім освітян, у круглому столі взяли участь представники МНС України, Головного управління ДСНС України у м. Києві, Управління ДАІ Головного управління МВС України в м. Києві, Оболонської районної у м. Києві державної адміністрації, представники Держгірпромнагляду та районних профспілок.


Питання, які обговорювались, стосуються найголовнішого: навчання дітей, батьків та працівників шкіл правилам пожежної безпеки, дорожнього руху та правилам безпеки праці тощо. Також розглядалось питання щодо травмування дітей, причин травматизму у школі.


В ході семінару були продемонстровані відеоролики та роздані агітаційні листівки з інформацією щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, які найближчим часом будуть розповсюджені в усіх навчальних закладах м. Києва.

 За словами головного фахівця Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Ольги Чераньової: «Найголовніша мета заходу – це навчання дітей правилам безпеки, збереження їхнього життя та здоров’я. Тож, даний семінар надає можливість знайти найефективніші шляхи щодо реалізації цієї мети.»

 

 П лан  проведення міського семінару спеціалістів районних управлінь освіти міста Києва з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності

 

Перейти до спискуВерсiя для друку