Головна  →  Новини  →  2 березня 2015

У рамках благодійного проекту «Крилаті мрії» у Києві відбудеться концерт учнів столичних шкіл та молоді з функціональними обмеженнями

У рамках благодійного проекту «Крилаті мрії» у Києві відбудеться концерт учнів столичних шкіл та молоді з функціональними обмеженнями

5 березня о 16:00 у приміщенні дитячої школи мистецтв № 5 (вул. Малиновського, 11-В) у рамках благодійного мистецького проекту «Крилаті мрії» відбудеться спільний концерт учнів дитячої школи мистецтв № 5 та вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оболонського району.

Зазначимо, що проект «Крилаті мрії», започаткований Департаментом культури КМДА спільно з Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів та Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Мета проекту – соціальна адаптація дітей-сиріт, дітей із дитячих будинків та дітей з особливими потребами через їхнє творче спілкування з ровесниками та залучення до високого мистецтва.

Окрім того, проект «Крилаті мрії» – це концерти, художні виставки, театралізовані вистави та інші творчі заходи, підготовлені учнями початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів м. Києва для дітей та молоді з функціональними обмеженнями.

Зазначимо, що з моменту урочистого відкриття проекту у грудні 2014 року було проведено вже чотири заходи – у Дніпровському, Святошинському, Оболонському, Печерському районах міста. Особливість чергового заходу полягає у тому, що тепер у концертній програмі будуть «на рівних» представлені номери, підготовлені учнями дитячої школи мистецтв № 5 та вихованцями Центру соціально-психологічної реабілітації.

Перейти до спискуВерсiя для друку