Головна  →  Новини районів  →  27 лютого 2015

Батьківська конференція «Роль родинного та суспільного виховання у формуванні основ патріотизму дитини дошкільного віку» відбулась в Святошинському районі

Батьківська конференція «Роль родинного та суспільного виховання у формуванні основ патріотизму дитини дошкільного віку» відбулась в Святошинському районі

25 лютого 2015 року у Святошинському районі міста Києва відбулася конференція для батьків дошкільних навчальних закладів, яка була присвячена проблемі виховання, а саме ролі родинного та суспільного виховання майбутнього громадянина-патріота. Бути патріотом – означає любити материнську мову, свій дім, батьків і усіх людей, природу рідного краю, звичаї, шанувати традиції народу, людську працю, прагнути не лише зберігати  духовні скарби народу, а й примножувати їх. Саме ці проблеми і є визначальними у громадському вихованні дітей дошкільного віку.

На зустріч були запрошені голови та представники батьківської громади дошкільних навчальних закладів Святошинского району, заступники директора Педагогічного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка з наукової роботи, доктор педагогічних наук Ганна Бєлєнька та кандидат педагогічних наук Марина Машовець, які надали поради батькам та педагогам щодо формування громадянської позиції та основ патріотизму в дошкільному віці.

Поділилися досвідом роботи з краєзнавства, наступності в роботі між дошкільним навчальним закладом та початковою школою практики - представники дошкільного навчального закладу № 565 та спеціалізованого навчально-виховного комплексу «Лілея».

Найактивнішими учасниками конференції були батьки, які підготували цікаві досвіди родинного виховання, творчі проекти та гарні пісні. Кожний з учасників конференції мав змогу отримати невеличкі солодкі подарунки - смаколики, які були виготовлені руками батьків та дітей дошкільного навчального закладу № 71.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку