КМДА Київська міська державна адміністрація


27 лютого 2015

Вихованці СНВК "Усмішка" зустріли та провели на фронт джип для військових в зону АТО з вітаннями для військовослужбовців

Вихованці СНВК "Усмішка" зустріли та провели на фронт джип для військових в зону АТО з вітаннями для військовослужбовців

У наше сьогодення ввійшло і стало невід’ємною частиною надання посильної допомоги. Ніхто не залишився байдужим. В лютому 2015 року  колективом  спеціальному навчально-виховному комплексі  "Усмішка" Деснянського району за участі батьків  був проведений благодійний ярмарок, в результаті якого зібрано майже 7000 гривень.  

Ці гроші були передані Благодійному фонду Святої Покрови  для закінчення ремонту машини саперного підрозділу наших військовослужбовців. Відразу були закуплені автозапчастини і в автомайстерні "Тиловий Щур" розпочався ремонт машини, на яку чекають на передовій.

 А 25 лютого 2015 року вихованці СНВК "Усмішка"  зустріли та провели на фронт  джип для військових в зону АТО з вітаннями для військовослужбовців. Всі діти з великим захопленням розглядали відремонтовану машину, яка була учасником бойових дій в зоні АТО.

Бажання допомогти воїнам на Сході нашої країни діти висловили у вигляді малюнків з щирими побажаннями перемоги та скорішого повернення додому живими та не ушкодженими. Педагогічний колектив закладу разом з батьківською громадськістю передав для бійців АТО солодощі, домашню консервацію, речі першої необхідності.

Така єдність та бажання допомогти вселяє віру в маленькі дитячі серця, надію на перемогу. «Слава Україні! Героям – Слава! Повертайтесь живими!» - бажали діти захисникам Батьківщини.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.