Головна  →  Новини  →  17 лютого 2015

Урок патріотизму «Твоїх, Батьківщино, синів – обов’язок, подвиг і слава» в гімназії «Міленіум» № 318

Урок патріотизму «Твоїх, Батьківщино, синів – обов’язок, подвиг і слава» в гімназії «Міленіум» № 318

17 лютого 2015 року в гімназії «Міленіум» № 318 міста Києва проведено Урок патріотизму «Твоїх, Батьківщино, синів – обов’язок, подвиг і слава».

У зустрічі взяли участь  представники  Первинної організації Київської міської спілки ветеранів Афганістану «Кадетський Гай» - учасники бойових дій на території інших держав; громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО» - бійці 12-го Батальйону територіальної оборони Києва; благодійного фонду «Український опір»;  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва; управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації;  керівники музеїв навчальних закладів Солом’янського району; учнівська, педагогічна та батьківська громадськість гімназії.

Гості та учасники заходу оглянули експозиції музею гімназії та разом перегорнули сторінки історії війн і військових конфліктів, де гідно і мужньо виконували інтернаціональний обов’язок наші співвітчизники, відчули себе відповідальними за сьогодення рідної України. Згадуючи біль минулих поколінь, страшні наслідки війни в Афганістані, переживаючи події на Сході України, гімназисти, учителі та батьки проголосили звернення до школярів та учительства Російської Федерації.

Учнями, вчителями гімназії та батьківською спільнотою в рамках Загальноміської благодійної акції «Школи Києва – бійцям АТО!»  зібрано 2500 кг макулатури, яку передано представникам громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО», а кошти, отримані за утилізацію, будуть перераховані на рахунок Благодійного фонду «Український опір» та витрачені на забезпечення потреб військовослужбовців 12-го Батальйону територіальної оборони міста Києва, які беруть участь в АТО.

Також бійцям АТО передані листівки, подарунки та солодощі, зібрані Радою учнівського самоврядування гімназії в рамках проекту «Подаруй своє серце захиснику України». Проведення подібних заходів єднає справжніх патріотів, виховує відповідальність за долю країни, зміцнює віру в незламність духу нашого народу та надихає на Перемогу України!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку