Головна  →  Новини  →  13 лютого 2015

Зустріч учнівської молоді Скандинавської гімназії із заступником голови Київської міської державної адміністрації Ганною Старостенко в рамках проекту «Ми і влада»

Зустріч учнівської молоді Скандинавської гімназії із заступником голови Київської міської державної адміністрації Ганною Старостенко в рамках проекту «Ми і влада»

12 лютого 2015 року, в рамках проекту «Ми і влада», в Київській міській державній адміністрації відбулася зустріч учнівської молоді Скандинавської гімназії із заступником голови Київської міської державної адміністрації, депутатом Київської міської ради Ганною Старостенко та головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики, депутатом Київської міської ради Юрієм Крикуновим. У зустрічі також взяли участь представники  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, громадської організації «Асоціація ділових і професійних жінок «Киянка».

Завданнями проекту є усвідомлення молоддю особливостей відносин між владою і громадянським суспільством, формування свідомого позитивного ставлення до співпраці влади та громадян. В рамках проекту старшокласники Скандинавської гімназії відвідують лекції, заняття, тренінги і круглі столи, дебати, дискусії, зустрічаються з політиками та представниками державних і громадських організацій.

Учасники зустрічі обговорили особливості роботи органів місцевого самоврядування, співпраці громадськості з представниками столичної влади. Учнів цікавили питання забезпечення реалізації державної політики у сфері соціальної підтримки населення, сім’ї та молоді, координація діяльності органів влади з питань освіти, молоді та спорту.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку