Головна  →  Новини районів  →  23 січня 2015

З нагоди Дня Соборності Україниї в Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації відбулися святкові урочистості

З нагоди Дня Соборності Україниї в Солом'янській районній в місті  Києві державній адміністрації відбулися святкові урочистості

Сьогодні, 22 січня 2015 року український народ відзначає величне національне свято – День Соборності України!

З нагоди цієї світлої і радісної історичної події в Солом'янській районній в місті  Києві державній адміністрації відбулися святкові урочистості.

Під звуки оркестру Академії МВС України відбулася церемонія підняття Державного Прапору України.  

   Пам'ять про загиблих, які виборювали соборну та єдину Україну,  учасники заходу  вшанували  хвилиною мовчання.

Заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  Бялковський В.В. привітав громаду, яка зібралася біля будівлі райдержадміністрації, побажав  усім  Єдності, Миру та  Добра, жити й працювати на користь рідної Батьківщини.   

На знак підтримки Соборності, Єдності та Свободи України учні навчальних закладів, лідери, студенти  Солом'янського району випустили у небо жовто-блакитні кульки  і розгорнули  український стяг, розміром 26 метрів на 6 метрів.

Продовженням свята стала  цікава  і пізнавальна   лекція - диспут, яка відбулася в приміщенні райдержадміністрації, з  показом  історичного  фільму про становлення Соборності в Україні, а  вихованець студії дитячої мультиплікації «Червоний собака»   Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району міста Києва 11 - річний Ландрєв Тимофій  продемонстрував патріотичний мультфільм «Україна – переможе!».

У холі адміністрації була організована виставка дитячих поробок, малюнків, присвячених  Дню Соборності України, працювали  майстер – класи по виготовлення ляльок – мотанок,  петриківського розпису та розпису на склі.

     Зі святом, тебе, наша рідна, соборна,  незалежна Україно!

Перейти до спискуВерсiя для друку