КМДА Київська міська державна адміністрація


13 січня 2015

Вихованці дитячого будинку «Малятко» та санаторної школи-інтернату №21 отримали в подарунки планшети

Вихованці дитячого будинку «Малятко» та санаторної школи-інтернату №21 отримали в подарунки планшети

Напередодні Дня святого Василя (Новий рік за старим стилем) міська влада привітала зі святами дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у дитячому будинку «Малятко» Подільського району столиці. Побажати дітлахам щастя в новому році та вручити цікаві подарунки завітала заступник голови КМДА з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

«Кожна дитина має бути щасливою. Тим більше, якщо мова йде про діток-сиріт, адже їм потрібно більше уваги. Тому напередодні свят ми привітали вихованців дитячого будинку та подарували їм подарунки – книжки та планшети. З ними вони зможуть читати, грати в ігри, дивитися мультфільми та ділитися ними з друзями», – розповіла вона.

У свою чергу, столичний Департамент освіти і науки, молоді та спорту пообіцяв найближчим часом запустити велику бібліотеку електронних книг та ігор для планшетів.

«Між іншим, на планшетах вже встановлено збірку «Кобзар» Тараса Шевченка, а решту цікавих книжок діти зможуть самостійно та безкоштовно завантажити з сайту Департаменту», – додала Ганна Старостенко.

Зазначимо, що книжки та планшети отримали 44 дитини-сироти, які перебувають на повному державному утриманні, не лише з дитячого будинку «Малятко», а й із санаторної школи-інтернату № 21.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.