Головна  →  Новини  →  20 грудня 2014

У Києві запалили вогні на Головній ялинці України

У Києві запалили вогні на Головній ялинці України

Київський міський голова Віталій Кличко взяв участь у церемонії запалення вогнів на Головній ялинці України на Софійський площі та привітав киян і гостей міста з Днем Святого Миколая і прийдешніми новорічними святами.

«Напередодні новорічних та різдвяних свят, у День Святого Миколая ми урочисто запалюємо вогні на Головній новорічній ялинці. Цього року ялинка, через 60 років, повернулася в історичне і духовне серце української столиці – до стін Софії Київської. Ми презентуємо цю зелену красуню – живу ялинку, прикрашену білими голубами – символами любові й миру», – сказав Віталій Кличко.

Мер привітав усіх присутніх з новорічними святами і побажав українцям спокою та миру.

«Сьогодні в Україні час, коли ми повинні побудувати демократичну і справедливу державу. Саме з такими сподіваннями, планами і намірами ми входимо в 2015 рік. Спокій, мир і процвітання – це те, що потрібно кожному з нас і нашій країні. І нехай наступний рік справдить наші сподівання», – зазначив Віталій Кличко.

У столиці вперше за багато років поставили живу ялинку. Її привезли з Івано-Франківської області. Як зазначив мер Києва, на облаштування різдвяного містечка столична влада не витратила грошей з бюджету. Новорічну красу допомогли створити спонсори.

Перейти до спискуВерсiя для друку