Головна  →  Новини  →  19 грудня 2014

Ганна Старостенко привітала дітей пільгових категорій зі святом Святого Миколая у Київському Палаці дітей та юнацтва

Ганна Старостенко привітала дітей пільгових категорій зі святом Святого Миколая у Київському Палаці дітей та юнацтва

19 грудня 2014 року о 15.00 в Київському Палаці дітей та юнацтва       (вул. І. Мазепи, 13) відбулася новорічна шоу-вистава «Сніжна історія» для дітей пільгових категорій, які навчаються у навчальних закладах столиці.

В Україні День Святого Миколая – особливо бажане дитяче свято. За традицією, у ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку, тож  кожен нетерпляче очікує на «миколайчика». У цьому році в День Святого Миколая отримати свого «миколайчика» прийшли 800 дітей пільгових категорій, зокрема, діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-інваліди; діти із малозабезпечених та багатодітних родин; діти, які постраждали від наслідків на Чорнобильській АЕС; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві, або при виконані службових обов’язків; діти, переселені із тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО.

Від імені голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка на благодійну виставу завітала перший заступник мера Ганна Старостенко: «В цей чудовий день, нехай у кожного з вас збудуться найзаповітніші мрії! Вірте у дива і вони обов’язково стануть реальністю!» - привітала гостей свята.

 Спочатку гості потрапили в чудесну країну Труляляндія, де весело розважились, провели естафети, хороводи, театралізовані дійства, ігротеки, майстер-класи тощо. А далі усіх запросили на виставу, де дітки познайомились з казкою. Новорічна шоу-вистава «Сніжна історія» вражала захоплюючим сюжетом, гарними костюмами, найголовніше, старанною грою юних акторів.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку