Головна  →  Новини  →  19 грудня 2014

День Цивільного захисту в Ліцеї інформаційних технологій № 79

День Цивільного захисту в Ліцеї інформаційних технологій № 79

18 грудня в Ліцеї інформаційних технологій № 79 Печерського району, в рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності, пройшло практичне відпрацювання з учнями та вчителями умінь та навичок поведінки в надзвичайних ситуаціях. Відпрацьовувалася надзвичайна ситуація – «пожежа» в будівлі школи. Для ліквідації «пожежі» на подвір'я Ліцею прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 Печерського районного управління ДСНС. Майор служби Цивільного захисту Вітошко Ю.В. провів з учнями інструктаж щодо правил та нормативів евакуації.

Евакуація почалася за сигналом «Увага! Всім» о 14 годині 10 хвилин. Учні покинули будівлю Ліцею спокійно, організовано та вклалися у нормативний час - евакуація тривала 2,4 хвилини.

Під час заходу пожежники показали учням роботу спеціального автомобіля, призначеного для гасіння пожеж і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спеціальне обладнання, одяг та спорядження, які застосовують у своїй діяльності. Ліцеїсти навчилися власноруч приборкувати полум'я за допомогою пожежного рукава.

Рятувальники звернули особливу увагу учнів на необхідність дотримання правил безпечного поводження з вогнем.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку