Головна  →  Новини районів  →  18 грудня 2014

17 грудня в Будинку дитячої творчості Подільського району м. Києва в тринадцяте пройшло традиційне районне свято-конкурс «Вас вітають новорічні персонажі».

Свято розпочалось з першого поверху, де учасників і гостей свята зустрічали вихованці Школи ігромайстерності «Святосвіт» БДТ,  на ІІ-му поверсі на всіх чекала фото-сесія, і, нарешті на ІІІ-му поверсі, в актовій залі, зібрались Бабусі Ягусі, Принци, Принцеси, Снігуроньки, Діди Морози, Ялинкові іграшки, Зимові Феї, мультиплікаційні герої.

Протягом двох годин в залі панувала казкова атмосфера. У всіх присутніх був чудовий настрій, публіка активно реагувала на будь-яке дійство на сцені, підтримуючи виступаючих.

Дійство розпочалося  театралізованим привітанням зі святом Святого Миколая від ліцею № 100 «Поділ». Порадували своїм виступом наймолодші учасники свята в образі міньйонів – учні гімназії № 19 «Межигірська». Завели до запального танцю не тільки дітей, а й дорослих ігротехніки школи № 93. Дуже цікавим виявився сімейний номер «Новорічна казка про маленьку Сніжинку» за сценарієм учениці СШ № 118 «Всесвіт», який вона представила разом з батьками. Учні СШ № 2 ім. Д.Карбишева вразили всіх акторською грою у своєму виступі під назвою «Дідоморозія». Завершилося свято феєричним привітанням від театрального колективу СЗШ № 242.

         Всі номери були відзначені пам’ятними Дипломами, і всі учасники забрали з собою піднесений новорічний настрій!

 

        

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку