Головна  →  Новини  →  5 грудня 2014

Керівництво міста зустрілося з лідерами учнівського самоврядування

Керівництво міста зустрілося з лідерами учнівського самоврядування

З нагоди Дня місцевого самоврядування Київська міська влада провела зустріч з лідерами районних рад учнівського самоврядування столиці – членами Київської міської ради старшокласників Учнівської ліги Києва.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, в. о. директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Вікторія Челомбітько та депутати Київради привітали старшокласників із Днем місцевого самоврядування, ознайомили їх із завданнями та специфікою діяльності міської влади та відповіли на питання, що цікавили студентів і школярів.

За словами Ганни Старостенко, формування активної життєвої позиції старшокласників, реалізація їхнього лідерського потенціалу та виховання відповідальності є важливим напрямом освітньої галузі міста: «Адже ви – це майбутнє України, майбутнє нашого міста. Сподіваюся, що в майбутньому багато хто з вас повернеться до цих кабінетів вже у статусі депутатів Київради, працівників адміністрації, а хтось, можливо працюватиме в Парламенті та Кабінеті Міністрів. Тому завдання міської влади – вже зараз всіма силами сприяти розвитку лідерського руху в столиці та ділитися власним досвідом управління».

За підсумками зустрічі було ухвалено рішення налагодити співпрацю в рамках програми «Ми – партнери: Київська міська влада і Київська міська рада старшокласників» за такими напрямками як діалог довіри, благодійність, медіапростір, суспільний простір, спорт, екологія довкілля, соціалізація тощо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку