Головна  →  Новини районів  →  27 листопада 2014

В Управлінні освіти Деснянської РДА відбулося засідання круглого столу «Психологічні особливості впливу антиукраїнської інформаційної агресії на дітей та заходи щодо виховання патріотизму в школярів»

26 листопада 2014 року в Управлінні освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося засідання круглого столу «Психологічні особливості впливу антиукраїнської інформаційної агресії на дітей та заходи щодо виховання патріотизму в школярів» за участю радника Голови Національної експертної комісії з питань суспільної моралі, начальника Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, керівників структурних підрозділів Управління освіти, директорів і заступників навчальних закладів та практичних психологів.

Актуальність, психологічні особливості впливу інформації, становлення національної, моральної і громадянської ідентичності особистості, а також результати дослідження впливу соціальних мереж на інтелект підлітків відобразили в своїх виступах: Корнелюк В.П., Соловйова Н.В., Єргієва Л.В., Гулєвич Т.М.

Про патріотичне виховання школярів та залучення дітей до позашкільної діяльності ознайомили: Шумякова. Н.В. та Кулаківська Т.І.

Учасники круглого столу провели жваве обговорення запропонованих питань та підготували рішення їх реалізації в майбутньому.

Дякуємо учасникам круглого столу за активну та продуктивну роботу, а начальнику Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Постолюк Т.К. за сприяння в організації даного заходу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку