КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2014

96 років видатному вченому, президенту Національної академії наук України, академіку Національної академії наук України Патону Борису Євгеновичу!

 

 

Вельмишановний Борисе Євгеновичу! 

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, вчителі та учні столиці щиро вітають Вас з Днем народження –  славним 96-річчям.

Вас по праву вважають знаковою постаттю в українському суспільстві. Усе Ваше життя є яскравим прикладом натхненного служіння народу. За Вашими плечима великий трудовий шлях пошуків і звершень, здобутків і досягнень. Низький уклін Вам і шана!

Кажуть, що знання людству відкриваються поступово в залежності від міри його розвитку і здатності до сприйняття. Усі Ваші відкриття в різних галузях науки – є  унікальними проривами на нові рівні розвитку людства, - і  всі вони спрямовані на прогрес і добро. Низький уклін Вам і визнання!

 Вашого палкого серця і світлого розуму вистачає на все. Віншуємо Вас як людину, яка зробила неоціненний вклад у справу виховання талановитої учнівської молоді. Упродовж десятиліть Ви є Почесним Президентом Київської Малої академії наук «Дослідник». Ви стали мудрим батьком і світлим ідеалом для тисяч школярів, які обрали для себе тернистий шлях до вершин науки. Своїм прикладом Ви надихаєте їх на власні відкриття і постійне сходження до яскравої зірки величі творця. Низький уклін Вам і безмежна вдячність!

Шановний Борисе Євгеновичу, Ви – гордість і слава України! Ви справжній вчений, людина, яка поєднує в собі прекрасну душу і наукове натхнення! Бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай доля буде щедрою і прихильною до Вас, несе Вам многії літа у здоров’ї і здійсненні Ваших сподівань!

 

З глибокою пошаною

Директор Департаменту освіти  

і науки, молоді та спорту                                                                                                                      Олена Фіданян



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.