Головна  →  Новини  →  27 листопада 2014

96 років видатному вченому, президенту Національної академії наук України, академіку Національної академії наук України Патону Борису Євгеновичу!

 

 

Вельмишановний Борисе Євгеновичу! 

Колектив Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, вчителі та учні столиці щиро вітають Вас з Днем народження –  славним 96-річчям.

Вас по праву вважають знаковою постаттю в українському суспільстві. Усе Ваше життя є яскравим прикладом натхненного служіння народу. За Вашими плечима великий трудовий шлях пошуків і звершень, здобутків і досягнень. Низький уклін Вам і шана!

Кажуть, що знання людству відкриваються поступово в залежності від міри його розвитку і здатності до сприйняття. Усі Ваші відкриття в різних галузях науки – є  унікальними проривами на нові рівні розвитку людства, - і  всі вони спрямовані на прогрес і добро. Низький уклін Вам і визнання!

 Вашого палкого серця і світлого розуму вистачає на все. Віншуємо Вас як людину, яка зробила неоціненний вклад у справу виховання талановитої учнівської молоді. Упродовж десятиліть Ви є Почесним Президентом Київської Малої академії наук «Дослідник». Ви стали мудрим батьком і світлим ідеалом для тисяч школярів, які обрали для себе тернистий шлях до вершин науки. Своїм прикладом Ви надихаєте їх на власні відкриття і постійне сходження до яскравої зірки величі творця. Низький уклін Вам і безмежна вдячність!

Шановний Борисе Євгеновичу, Ви – гордість і слава України! Ви справжній вчений, людина, яка поєднує в собі прекрасну душу і наукове натхнення! Бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай доля буде щедрою і прихильною до Вас, несе Вам многії літа у здоров’ї і здійсненні Ваших сподівань!

 

З глибокою пошаною

Директор Департаменту освіти  

і науки, молоді та спорту                                                                                                                      Олена Фіданян

Перейти до спискуВерсiя для друку