Головна  →  Новини районів  →  17 листопада 2014

В рамках місячника оборонно-масової роботи старшокласники Дарницького району побували в гостях у молодших спеціалістів ДПСУ

У період з 6 листопада 2014 року до 6 грудня 2014 року у всіх загальноосвітніх навчальних закладах району заплановано проведення тематичних заходів в рамках місячника оборонно-масової роботи.

Лідерський проект «Ім’я Героя на карті України» має різні шляхи реалізації. Для лідерів районної ради старшокласників «СТРІЛА» одним із пріоритетних напрямів роботи є шефська допомога прикордонникам. Тому, рівно через місяць від урочистої події на День Покрови, коли прикордонникам була передана машина «Газ 66» в м. Києві, лідери та педагоги Дарницького району з подарунками вирушили до прикордонників в місто Черкаси (селище Оршанець).

Зробивши перші кроки по території Навчального центру Державної прикордонної служби України ми відчули дух високого професіоналізму та любові до своєї справи. Дарничан ознайомили з традиціями та роботою Навчального закладу: показали аудиторії, велику бібліотеку, тренажерні зали, гуртожиток, навчально-тренувальні об’єкти, макети місцевості, на яких відточують свою майстерність прикордонники. Після смачного обіду, ми потрапили до музею. Музей закладу – це їхня особлива гордість. Велика експозиція охоплює різні історичні етапи діяльності та нелегкої служби прикордонників.

Зворушливими були хвилини коли учні передавали прикордонникам малюнки та обереги від вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Дарницького району. Після відвідування Навчального центру багато наших школярів виказали бажання в майбутньому стати курсантами цього закладу. Лідерську подяку висловлюємо керівництву Навчального центру і всім військовим-кураторам, котрі приділили нам увагу у свій робочий день.

Перейти до спискуВерсiя для друку