Головна  →  Новини районів  →  18 листопада 2014

Зустріч лідерів РОС «ДНІПРО» з бійцями 12 БТО «Київ»

17 листопада 2014 року о 16.00 в Центрі дитячо-юнацької творчості (вул. Серова, 19) відбувся круглий стіл за участю бійців 12 БТО «Київ»: Мариненка Василя Георгійовича, Ромася Олександра Васильовича, Шекери Романа Михайловича, Панічкіна Олександра Євгенійовича, Ілюшки Юрія Володимировича, Смірнова Дмитра Вікторовича, які були поранені під час антитерористичної операції на Сході країни та лідерів районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО».

Бійців зустріли оплесками та подарували їм квіти. Під час круглого столу лідери РОС «ДНІПРО» презентували свої благодійні проекти, розповіли про волонтерську роботу та допомогу, яку надають бійцям АТО та дітям із сімей вимушених переселенців з тимчасово окупованих територій. У свою чергу бійці 12 БТО «Київ» розповіли про події в зоні проведення антитерористичної операції та подякували юним волонтерам за їхню допомогу. Учасників заходу привітали фіналісти районного конкурсу патріотичної пісні «Найдорожче. Ми– українці!»: Софія Ситник, учениця СШ № 125, квартет СЗШ № 228, а також лідери районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО», які представили флеш-моб «Повертайся живим!».

На знак вдячності лідери РОС «ДНІПРО» разом з головою об’єднання батьків школярів Дніпровського району Меріновою О. В. передали бійцям 12 БТО «Київ» кошти, зібрані під час благодійної ярмарки в рамках акції «Дні дитинства у Дніпровському районі. Разом з Україною. З вірою в Перемогу!», а також  подарували обереги.

Перейти до спискуВерсiя для друку